Interfiscal nv/sa – Douanestraat 32 – 8930 Rekkem (België) Tel. 00 32 56 40 29 01 – Fax. 00 32 56 41 91 79 – Email info@interfiscal.be

Fiscale vertegenwoordiging

Fiscale vertegenwoordiging:

Wij zijn fiscale vertegenwoordiger en fiscaal mandataris zowel in Frankrijk als in België.

Indien U overweegt om werken uit te voeren in Frankrijk voor niet btw-plichtigen, dan bent U verplicht om zich in regel te stellen op gebied van franse btw wetgeving (alhoewel sommigen menen dat men het eens zonder Frans btw nummer ‘mag’ proberen is het van belang te weten dat er zeer strenge boete’s (hoger dan in Belgie en andere landen) kunnen geheven worden bij ontdekking van deze overtreding (controles kunnen gebeuren langs de weg, op de werf en zelfs via de Belgische btw-aangifte !!)

Wij zorgen voor het aanvragen van Frans btw nummer, maken de maandelijkse (of driemaandelijkse) btw aangiften op , berekenen de te betalen Franse btw (alsook de eventuele Franse btw teruggave) en melden dit aan onze klant die het dan doorstort en wij betalen dan de Franse staat. Ook de eventuele controles nemen wij voor ons alsook het opvolgen van de wijzigende Franse btw wetgeving.

-> In België kunnen wij dit alles (zie hierboven) ook in orde brengen.